Januari actie!

Januari actie!

Martin Lunenborg No Comment
Geen categorie

De maand vol goede voornemens is weer begonnen. Wil jij dit jaar wel je doelen bereiken en woon je in Emmen e.o. of Groningen? Ga dan voor personal training of lifestyle coaching bij Zenergy Lifestyle Coaching! In januari heeft Zenergy Lifestyle Coaching leuke aanbiedingen om je te helpen bij je goede voornemens.

 

Beweegassessment

Voor slecht € 20,- wordt er gekeken naar de wijze waarop je beweegt en krijg je na afloop een overzicht met punten waarop jij kunt verbeteren. Uit het beweegassessment kan naar voren komen dat je (bijvoorbeeld) onvoldoende lenigheid in de schouders hebt, of dat een bepaalde spier juist te sterk is in verhouding met de andere spieren. Zie het als een APK voor je lichaam.

 

Personal training

Normaal 11 sessies voor € 450,-, nu tijdelijk 13 sessies voor het zelfde geld!

Lifestyle coaching

Het 6 maanden pakket kost normaal€ 498,-, maar sluit je het pakket in januari af, dan betaal je slechts € 450,-.

Voor het 3 maanden pakket betaal je nu tijdelijk € 300,-, normaal gesproken € 335,-

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Zenergy Lifestyle Coaching.

info@zenergylifestylecoaching.nl

06-13583982

You must be logged in to post a comment