Personal training in Emmen

Personal training in Emmen

Martin Lunenborg No Comment
Geen categorie

Zenergy Lifestyle coaching mag vanaf heden gebruik maken van de trainingsruimte van de EAC de Sperwers om personal training in Emmen aan te gaan bieden. Door het gebruik van deze ruimte ben ik in staat om betere, hoogwaardige trainingen te geven, waarbij nu iedereen bediend kan worden. Wil jij voor het eerst krachttraining gaan doen en werken aan je gezondheid of ben je een gevorderde sporter die door middel van personal training meer uit zijn/haar sport wil halen? Het is nu mogelijk!

Ik ben erg blij met de materialen die aanwezig zijn, zoals Olympische stangen, gymballs en dumbells. Hierdoor kan ik me richten op functionele en effectieve kracht oefeningen, zodat jij beter kunt trainen en meer resultaat kunt gaan boeken!

Woon jij in Emmen (en omstreken) en wil je starten met personal training? Zenergy Lifestyle Coaching biedt een personal training pakket aan waarbij nu tijdelijk 13 sessies afneemt voor 450,- (normaal 11 sessies). Wil jij liever een losse sessie afnemen om te kijken of personal training wat voor je is? Dat is ook mogelijk. Dan betaal je 45,- / sessie.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@zenergylifestylecoaching.nl of neem telefonisch contact met mij op via 06-13583982.

 

 

You must be logged in to post a comment