Personal training

Heb je problemen met je gewicht? Wil je conditie en kracht opbouwen? Of moet je een stok achter de deur hebben? Dan kan personal training iets voor jou zijn! Veel personal trainers benaderen personal training vanuit de fitnesswereld, waarbij krachttraining een (te) grote rol speelt. Martin benadert personal training vanuit zijn atletiek achtergrond, waarbij krachttraining functioneel en ondersteunend moet zijn aan het doel. Krachttraining is geen doel op zich.

Als personal trainer hanteert Martin het Optimum Performance Training (OPT) model. Het OPT model is een geïntegreerde trainingsaanpak gebaseerd op wetenschappelijk, evidence-based onderzoek. Alle facetten van fysieke training, zoals lenigheid, weerstandstraining, balans, core stabiliteit en conditie, komen aan bod bij deze aanpak.

Voorafgaand aan een personal training sessie zal er een assessment plaats vinden, zodat er een goed beeld gevormd kan worden van jouw fysieke gesteldheid en het trainingsprogramma daarop afgesteld kan worden.

Personal training sessie (50 minuten)                                € 45,-

 

Personal training pakket (11 sessies)                                    € 450,-

 

Naast Personal training biedt Zenergy Lifestyle Coaching ook BODYBALANCE en atletiek-, loop- en conditietrainingen aan.

Les Mills BODYBALANCE les                                                    € 30,- *

BODYBALANCE is een yoga, tai chi en pilates workout waarbij kracht en flexibiliteit centraal staan en er tevens gewerkt wordt aan rust in het hoofd en lichaam. BODYBALANCE veranderd elke drie maanden van choreografie en muziek, waardoor je tijd hebt om je oefeningen te verkennen en jezelf steeds verder uit te dagen. Doordat BODYBALANCE een vaste choreografie heeft, ben je gegarandeerd van een goede en gebalanceerde workout.

*excl. reiskosten.

 

Atletiek-, loop- en conditietrainingen                           v.a. € 30,- *

Ideaal voor sporters na de winter- of zomerstop, voor de hardlopers die maar niet over die drempel komen of voor iedereen die atletiek wil uitproberen. Tarief is afhankelijk van de duur en type training, evenals de grootte van de groep. Neem contact op met Zenergy Lifestyle Coaching voor meer informatie en tarieven.

*excl. reiskosten.

 

Wil je liever voor langere tijd voor het bedrijf waarvoor je werkt trainingen afnemen? Schroom niet om contact op te nemen met Martin om de mogelijkheden te bespreken.

 

Alle hierboven genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.